3/8/10

Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -3/8/2010

Κάθε φορά που ανακαλύπτω ένα κείμενο του Π. Κονδύλη που δεν μου ήταν μέχρι τώρα γνωστό,όπως αυτό,  στον σύνδεσμο που ακολουθεί,  νοιώθω μιά απερίγραπτη συγκίνηση.
Το συγκεκριμμένο κείμενο είναι και ιδιαίτερα επίκαιρο, παρά το γεγονός ότι το έγραψε το 1992, διότι εξηγεί με επιστημονικό θα έλεγα τρόπο, πώς θα φτάσουμε, και φτάσαμε, στην σημερινή απώλεια κυριαρχίας του ελληνικού κράτους.
-αναλύει τον μηχανισμό με τον οποίο φθάσαμε στην σημερινή χρεοκωπία
-περιγράφει τους υπεύθυνους
-προβλέπει την αναπόφευκτη οργή της Ευρώπης έναντι της χώρας μας και τις συνέπειες της
-πραναγγέλλει ότι όταν φάσει η ώρα της αλήθειας (της χρεοκωπίας), όλοι θα αναζητούν υπεύθυνους αλλού(στους ξένους, στους εχθρούς της χώρας, στο "κεφάλαιο", στις τράπεζες,....)
-σκέπτεται τις συνέπειες, και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι θα είναι το τελικό πλήγμα γιά την περαιτέρω συρρίκνωση του ελληνισμού, και τελικά τον ιστορικό του αφανισμό.

Αν το κείμενο αυτό, το είχαμε διαβάσει όλοι οι Ελληνες και το είχαμε κατανοήσει,νομίζω ότι δεν θα αναρωτιόμασταν καθημερινά γιά ποιό λόγο κατέρρευσε η χώρα και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι.Θα αναρωτιόμασταν, γιά ποιό λόγο κατέρρευσε τόσο αργά η χώρα, ενώ έπρεπε να είχε καταρρεύσει 10 η 15 χρόνια πρίν.Θα αναρωτιόμασταν επίσης, όχι γιά ποιό λόγο ήρθε το ΔΝΤ και πότε θα φύγει, αλλά άν η μόνιμη παρουσία του πλέον από εδώ και στο εξής, θα επέτρεπε έστω και τώρα, την αποφυγή του ιστορικού αφανισμού του ελληνισμού.



http://internationalaffairs1.wordpress.com/2010/08/03/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails