2/4/08

ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΕΙΑ

Ενώ έφτιαξα αυτό το ιστολόγιο για να καταγράψω τις απόψεις μου για τον ελληνικό πολιτισμό, και τα μεγάλα προβλήματα του Ελληνικού Εθνους όπως τα Ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό, υποχρεώνομαι μεσα σ αυτούς τους 2 μήνες που το ιστολόγιο υπάρχει, να ασχοληθώ για τρίτη φορά με το Σκοπιανό, λόγω της επικαιρότητας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε λίγο πολύ αυτά που είδαμε χθές απο τα δελτία ειδήσεων.
Μετά το βίντεο ακολουθεί ο προβληματισμός μου.

ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ : ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ




Οταν βλέπουν οι Ελληνες αυτές τις σκηνές δικαιολογημένα βγαίνουν απο τα ρούχα τους.Και είναι λογικό.Τα δεδομένα αυτά μας προκαλούν, και θέλουμε ως πρώτη αντίδραση, να ξεσπάσουμε βίαια.

Ως Εθνος, μπροστά στην κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε τα τελευταία 15 χρόνια, πιστεύω ότι έχουμε 3 επιλογές

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Η πρώτη επιλογή είναι να χειριστούμε το θέμα με στρατηγική και τακτικούς ελιγμούς τέτοιους που να είναι υπέρ των ελληνικών εθνικών συμφερόντων.
Την επιλογή αυτή την ανάλυσα στην απο 15/2/2008 ανάρτηση μου και εξέθεσα τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι θα είναι αποτελεσματική για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις πιέσεις που θα δεχτεί η Ελλάδα κατά την σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, θα μπορούσα εδώ, σε εφαρμογή της απο 15/2/2008 άποψης μου, να προσθέσω τα εξης(για λόγους τακτικής κυρίως )

Η ελληνική αντιπροσωπεία στο Βουκουρέστι, παρουσιάζοντας την θέση της για το θέμα, και αφού αποσαφηνίσει ότι μέχρι τώρα επιθυμούσε την ένταξη της χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ, υπο την προυπόθεση ότι θα βρισκόταν μιά λύση για το θέμα της ονομασίας ώστε να σταματήσει ο αλλυτρωτισμός των Σκοπίων και η παραχάραξη της ιστορίας απο την πλευρά αυτού του κρατιδίου, τελικά διαπιστώνοντας ότι η χώρα αυτή δεν είναι διατεθειμένη να λάβει υπόψη τις ευαισθησίες της Ελλάδας για το θέμα, ενώ παράλληλα συνεχίζει την παραχάραξη της ιστορίας και προβάλλει συνεχώς νέες διεκδικήσεις είς βάρος της Ελλάδας, αποφάσισε τα εξής

-δημιουργία ελληνικού μακεδονικού κράτους με την ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας
το οποίο θα ενταχθεί το συντομότερο δυνατόν στους διεθνείς οργανισμούς.Σκοπός αυτού του κράτους θα είναι η ασπίδα προστασίας του ελληνικού έθνους ενάντια στις αλλυτρωτικές τάσεις του κράτους των Σκοπίων.
Ειδικότερα το κράτος αυτό θα έχει ως στόχο την αντιστροφή του αλλυτρωτισμού των Σκοπίων.Κάθε φορά που το κράτος των Σκοπίων θα θέτει ένα θέμα εις βάρος του ελληνικού έθνους, το κράτος αυτό θα αντιδρά προβάλλοντας αντίστοιχες διεκδικήσεις εις βάρος του κράτους των Σκοπίων.Επιπλέον, το κράτος αυτό, θα συντονίζει τις ενέργειες του με τους Αλβανούς της FYROM ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη συμμετο χή των Αλβανών στην πολιτική διακυβέρνηση της FYROM όπως προβλέπεται απο την συμφωνία της Αχρίδας.

-μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία του ελληνικού μακεδονικού κράτους, η Ελλάδα δεν θα προβάλλει καμμιά αντίρρηση στην ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ με το όνομα που επιθυμουν.
Αν τελικά τα δύο κράτη της Μακεδονίας επιλέξουν το ίδιο όνομα, είναι θέμα του ΝΑΤΟ και της κάθε χώρας μέλος ξεχωριστά, να επιλέξουν πώς θα ονομάζουν την καθε μιά απο τις 2 χώρες.
Απλά η Ελλάδα, δεν θα διατηρήσει διπλωματικές σχέσεις με οποια χώρα αποφασίσει να αναγνωρίσει την FYROM με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας , ενώ δεν θα αποφασίσει να αναγνωρίσει παράλληλα το ελληνικό κράτος της Μακεδονίας με την ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας.

-τέλος, όλες οι ελληνικές προμήθειες στρατιωτικού εξοπλισμού θα γίνονται πλέον αποκλειστικά απο την Ελληνική Δημοκρατία της Μακεδονίας.Εννοείται ότι θα αποκλείονται απο την προμήθεια εξοπλισμού όποιες χώρες δεν θα έχουν αναγνωρίσει την Ελληνική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η Ελλάδα συνεχίζει τον ανένδοτο αγώνα ενάντια σ αυτό το κρατίδιο.Μάχεται εναντίον όλων, και σπαταλά όλες τις διπλωματικές της δυνάμεις.
Καταπολεμά το μίσος των Σκοπιανών με τρομοκρατία.Προκυρήξεις(χρηματικές ) εναντίον ατόμων που τάσσονται ανοιχτά ενάντια στην Ελλάδα, δολοφονίες, διεθνή εντάλματα σύλληψης,κλπ....
Μπορεί η πολιτική αυτή να επιτύχει.Θέμα κόστους είναι εν τέλει.

ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η Ελλάδα αποδέχεται την ήττα της, αποδέχεται τον αλλυτρωτισμό και την παραχάραξη της ιστορίας, και κάνει πίσω λόγω των πιέσεων και του κόστους.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει και μιά τέταρτη επιλογή.Ειναι μιά ψευτο-επιλογή, για τα μάτια του κόσμου.Δεχόμαστε μιά υποτίθεται κοινά συμφωνηθείσα ονομασία για το κρατίδιο, τύπου Δημοκρατία της Μακεδονιας-Σκόπια.Και το θέμα λύνεται υποτίθεται.

Κάτι μου λέει ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί.Θα μετακυλίσουν οι πολιτικοί μας το πρόβλημα στις επόμενες γεννιές όπως το συνηθίζουν.Μακάρι να κάνω λάθος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια που ενδιαφέρεσαι για το Μακεδονικό... εδώ έχει πολύ πράγμα...

ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα για το Σκοπιανό μπορείτε να τα βρείτε στο αρχείο του http://macedonia-greece.blogspot.com

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις Ελλήνων της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με συμμετοχή 40.000 διαδηλωτών για τη Μακεδονία μας...
αποσιωπήθηκαν από ΟΛΑ τα ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ;;; Για να ΜΗΝ βάλουν ιδέες και στους Έλληνες και πάρουνε τους δρόμους!

ΕΠΙΘΕΣΗ Σκοπιανών σε συνεργείο του MEGA CHANNEL, ξυλοδαρμός δημοσιογράφων και λιθοβολισμός της Ελληνικής Πρεσβείας 19/2/08 με την άφιξη Νίμιτς στην Αθήνα!

Αφασία του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό! Είπε ο Αλαβάνος στη Βουλή: "Η Μακεδονία=Τίτλος για Φέρετρο"!

Πριν από τις εκλογές Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στη FYROM : Προχθές δεν μπήκαν οι Σκοπιανοί με ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ στα Αλβανικά Χωριά;
Οι Σκοπιανοί δεν ήταν που ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ κάθε συμμετοχή των Αλβανών στις διαπραγματεύσεις για το όνομα;;;
Οι Σκοπιανοί ΔΕΝ σάπισαν στο ξύλο κάποιους Βουλγαρίζοντες που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να καταθέσουν στεφάνι στην BUNEVA;;;

ΒΒC και BRITANNICA φορείς πορπαγάνδας υπέρ των ΣΚΟΠΙΩΝ!

Θέλετε να μάθετε για τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια;
Για τους 100.000 Ελληνόφωνους Βλάχους που απαριθμεί η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
Με τις κλωτσιές τους διώχνουν από το Ελληνικό Προξενείο της FYROM! Ενώ οι Σκοπιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ τις Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες.

Δημόσιος Υπάλληλος ο Παύλος Βοσκόπουλος ,Γεν.Γραμματέας του Ουρανίου Τόξου, και καταγγέλει το Ελληνικό Κράτος-Εργοδότη του για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !!! Διαβάστε σχετικά εδώ!

Ποια σχέση έχει η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και τον Τζορτζ Σόρος;
Ξέρετε που εστίαζε τους αγώνες του το ΚΚΕ για δεκαετίες ολόκληρες; Στην ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ της Μακεδονίας και της Θράκης!
Παρόλο που στην Μακεδονία κατοικούσαν χιλιάδες Σλαβόφωνοι Έλληνες, Έλληνες Βλάχοι κι Αρβανίτες, Ελληνόφωνοι Έλληνες και τέλος πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
Μπορεί κανείς να καταλάβει με ποια λογική μέχρι και κατά τον εμφύλιο, το ΚΚΕ ενεργούσε για την αυτονόμηση της Μακεδονίας και βοηθούσε τον ΤΙΤΟ να καταλάβει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ;;;

Τι έγραψαν για τον Τζορτζ Σόρος τα INDYMEDIA της Αργεντινής;

Γιατί συμπλέουν με τον Soros τα Ελληνικά Υπουργεία και συγχρηματοδοτούν φιλοσκοπιανά project;

Ατελείωτες ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ διεκδικήσεις θα βρείτε εδώ! και
οι ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ συνεχίζονται μέχρι και τις μέρες μας για όσους ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!
Ανάλογα με τις εξελίξεις ... οι Σκοπιανοί μας έχουν ετοιμάσει σχετικό πακέτο εκδίκησης! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

Ψήφισμα ΚΕΡΑΥΝΟΣ γαι τα Σκόπια από τον OBAMA κι άλλους υποστηρικτές των Ελληνικών θέσεων

Οι Σλαβόφωνοι Έλληνες πολέμησαν και το 1821 αλλά και στον Μακεδονικό Αγώνα κατά χιλιάδες.
Σχετικές λίστες υπάρχουν εδώ !

Γαλλική ΑΠΟΓΡΑΦΗ των σχολείων της Μακεδονίας επί Τουρκοκρατίας δείχνει μία πραγματική εικόνα της εποχής και θα την βρείτε εδώ!. Οι "Μακεδόνες Σκέτο" πάλι μας κρύφτηκαν!

Σας προτείνω να δείτε το ντοκιμαντέρ ZEITGEIST Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το ντοκιμαντέρ ZEITGEIST εδώ!

Unknown είπε...

Με πολύ χαρά φίλτατε ανακάλυψα το ιστολόγιό σου –ένα από τα μετρημένα στα δάχτυλα Ελληνικά Ιστολόγια που επιχειρούν να συνδέσουν την Ελληνικότητά τους με το πλέον βιασμένο τέκνο της Ελληνικής Σκέψης, την ίδια δηλαδή τη Λογική. Σε πρόσθεσα στους συνδέσμους μου-στα Ελληνικά Ιστολόγια , υποθέτοντας από τον τίτλο σου πως είσαι στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Σας Ευχαριστώ.

Related Posts with Thumbnails