24/12/10

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21/12/2010



Τον Καμμένο τον θεωρώ σοβαρό πολιτικό.Οταν μιλά γιά κάποιο θέμα, φαίνεται ότι το έχει μελετήσει.
Θα μπορούσα να συμφωνήσω με όσα λέει.
Ομως, ο ίδιος  ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.Το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή είναι αυτό, το οποίο, μαζί με το έργο των λοιπών κυβερνήσεων του πελατειακού συστήματος διακυβέρνησης από το 1981 εως το 2004, μας οδήγησε  στο μνημόνιο και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.
Τα μαρτύριο της χώρας δεν αρχίζει με το μνημόνιο. Το μνημόνιο, δηλαδή η απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι η συνέπεια των εγκληματικών επιλογών του πελατειακού συστήματος διακυβέρνησης από το 1981 εως το 2009.
Δεν μπορεί ο Κος Καμμένος να καταγγέλλει το μνημόνιο, χωρίς παράλληλα να καταγγέλλει και το πελατειακό πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης που οδήγησε στο μνημόνιο, και στο οποίο συμμετείχε, και συμμετέχει.

Ο Καμμένος είναι σοβαρός και έντιμος.Απ΄όσο γνωρίζω, δεν ακούστηκε ποτέ το όνομα του σε κάποιο σκάνδαλο.Ομως, με την ανωτέρω ομιλία του, προκαλεί.Δεν μπορεί κάποιος που συμμετείχε  και συμμετέχει στο πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης, να γίνεται κριτής του μνημονίου. Τουλάχιστον, όχι πρίν κάνει την αυτοκριτική του.
Επειδή όμως η αυτο-μαστίγωση δεν είναι εύκολο πράγμα, θα μπορούσε ο Κος Καμμένος, να προβάλλει όσα προέβαλε στη Βουλή, τονίζοντας ότι προέρχονται από πληροφοριοδότες του που δεν μπορεί να κατανομάσει.Με τον τρόπο αυτό, νομίζω ότι ολα αυτά που κατήγγειλε στη Βουλή, θα είχαν μεγαλύτερη αξιοπιστία, και θα προβλημάτιζαν σοβαρά τους Ελληνες.Αυτός νομίζω ότι θα ήταν ο πιό ενδεδειγμένος τρόπος γιά να υπερασπιστεί ο Κος Καμμένος τα εθνικά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails