23/11/11

Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - 22/11/2011

Η Ευρωζώνη καταρρέει.Η ελληνική κομματοκρατία έκανε ότι μπορούσε γιά να οδηγήσει την ευρωζώνη μιά ώρα νωρίτερα στην κατάρρευση, αφού προηγουμένως είχε καταστρέψει την Ελλάδα με προσπάθειες δεκαετιών.

Η ελληνική κομματοκρατία θα πληρώσει πολύ σύντομα γιά τα εγκλήματα που διέπραξε.Είναι αναπόφευκτο.

Η Ευρωζώνη, ακόμα κι΄αν δεν υπήρχε η ελληνική εγκληματική οργάνωση που διοικεί την χώρα τα τελευταία 35 χρόνια,κάποια στιγμή θα κατέρρεε.Διότι είναι μιά ανολοκλήρωτη νομισματική ένωση.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα και την σημερινή της κατάρρευση, αξίζει να θυμηθούμε τί έλεγε ο Π. Κονδύλης ήδη από το 1992.Η "ένταξη στην Ευρώπη" έλεγε ο Π. Κονδύλης δεν αποτέλεσε ιστορικό στόχο ικανό να κινητοποιήσει συνειδητά και μακροπρόθεσμα συλλογικές δυνάμεις.Προς αυτήν, ώθησε μιά μαζική επιθυμία καταναλωτικής ευζωίας η οποία δεν θα δίσταζε και πολύ προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της, να μετατρέψει την ένταξη σε ταπεινωτική εθνική εκποίηση.

Και πράγματι δεν δίστασε.Η ένταξη, το βλέπουμε σήμερα, μετατράπηκε σε ταπεινωτική εθνική εκποίηση.Γιά τις απόψεις του Π. Κονδύλη σχετικά με την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρώπη, είχα αφιερώσει μιά ανάρτηση που μπορείτε να δείτε εδώ

Είναι πλέον καιρός, να αναζητήσουμε ιστορικούς στόχους γιά την χώρα, ικανούς να κινητοποιήσουν συνειδητά και μακροπρόθεσμα τις συλλογικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας.Η ένταξη στην ευρώπη θα μπορούσε να γίνει έστω και τώρα ένας ιστορικός στόχος.Η αποχώρηση από την ευρωζώνη θα μπορούσε να είναι, έκεί που φτάσαμε, ένας ιστορικός στόχος.
Ομως ιστορικός στόχος με ύπαρξη της κομματοκρατίας δεν μπορεί να υπάρξει.Ιστορικός στόχος μπορεί να τεθεί μόνο αν καταρρεύσει η κομματοκρατία.Ιστορικός στόχος και κομματοκρατία είναι έννοιες αντίθετες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails