21/8/13

Ξέφραγο αμπέλι η ΓΓΠΣ – Έκλεψαν τα στοιχεία σχεδόν όλων των ελλήνων φορολογουμένων


Είχα αναφερθεί σ' αυτό το θέμα σε παλαιότερη ανάρτηση μου.
Η κλοπή στοιχείων δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι πόσες χιλιάδες έλληνες θα πληρώσουν με την ζωή τους τις εγκληματικές ενέργειες των υπαλλήλων της ΓΓΠΣ.Διότι αν πουλήσουν τα στοιχεία σε εταιρίες μάρκετιγκ, εντάξει οι έλληνες πολίτες θα ενοχληθούν αλλά ως εκεί.Τι γίνεται όμως αν πούλησαν τα στοιχεία των ελλήνων φορολογουμένων σε μαφιόζους η σε ξένες μυστικές υπηρεσίες;
Oι εγκληματικές οργανώσεις θα μπορούν να επιλέξουν ποιόν να απαγάγουν, ποιόν να ληστέψουν, κλπ και μάλιστα με όλες τις λεπτομέρειες.
Οταν ένα κράτος φθάνει στο σημείο να παραδίδει τους πολίτες του σε οποιαδήποτε εγκληματική οργάνωση μπορεί να πληρώσει γιά να αντλήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται γιά να διενεργήσει έγκλημα, τότε οι πολίτες μπορούν να αντιδράσουν.Και νομικά, αλλά και μή δίδοντας τις πληροφορίες που ζητούνται από τον νόμο.Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπου διαπιστώνεται ότι το κράτος λειτουργεί υπέρ του υπόκοσμου και εναντίον των πολιτών του,σε κάθε νομικό σύστημα, όπως και στο ελληνικό, προβλέπεται η δυνατότητα της αντίδρασης εκ μέρους των πολιτών.
Αν ήμουν στη θέση του Κου Θεοχάρη θα απέλυα όλους τους υπαλλήλους της ΓΓΠΣ και θα προσλάμβανα άλλους.Και θα ζητούσα από εξειδικευμένη εταιρία να μου υποδείξει τρόπους αδυναμίας υποκλοπής των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.
Προσωπικά πάντως δεν θα δήλωνα την προσωπική μου περιουσία από φόβο.
Αυτό όμως που είναι πολύ πιό σημαντικό είναι να κατανοήσει η Τρόικα ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην Ελλάδα αυτά που προβλέπονται στον ανεπτυγμένο κόσμο γιά την πάταξη της φοροδιαφυγής.Για να γίνει αυτό στην Ελλάδα, πρέπει να καταργηθεί το κράτος, και να ξαναφτιαχτεί από την αρχή.Μέσα στο κομματοσκυλικό πλαίσιο, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μειωθούν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν τον κομματοσκυλισμό κατά 50%, και να προσληφθούν άλλοι τόσοι με το ποσό που θα εξοικονομηθεί, ώστε να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.
Εύχομαι να μήν υπάρξει άλλος λαός που παραδίδεται στις ορέξεις εγκληματικών οργανώσεων από το κράτος, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.
http://www.koutipandoras.gr/41460/%CE%BE%CE%AD%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CE%B3%CF%80%CF%83-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails