11/7/14

Doing national service for Greece


O Παύλος Τσαπούρνης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία.Δεν είχε υποχρέωση να κάνει την στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα.Κι' όμως επέλεξε να κάνει την στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα, και υπηρετεί αυτή την στιγμή σε Τάγμα στην Σάμο.
Ο κομματοσκυλικός υπουργός Αμυνας, εξεπλάγη προφανώς από αυτή την συμπεριφορά, που δεν του ήταν καθόλου κατανοητή, και δεν θα μπορούσε άλλωστε.Ως γνωστό, στο κομματοσκυλικό πλαίσιο εκπαιδεύεται κανείς στο πώς να πάρει από την χώρα και όχι στο πώς να δώσει.Ετσι, από διανοητική περιέργεια προφανώς, ρώτησε τον δεκαεννιάχρονο γιά ποιό λόγο αποφάσισε να κάνει την θητεία του στον ελληνικό στρατό.Και η απάντηση του νεαρού, ήταν : "μα είναι υποχρέωση μου προς την μητέρα-πατρίδα υπουργέ".Ο κομματοσκυλικός υπουργός εξεπλάγη τόσο από αυτή την απάντηση που τηλεφώνησε στούς γονείς του νεαρού στην Αυστραλία γιά να τους συγχαρεί υποτίθεται γιά την παιδεία που προσέφεραν στο παιδί τους.
Στην πραγματικότητα, εικάζω ότι ο κομματοσκυλικός υπουργός προέβη σ΄αυτές τις ενέργειες γιά επικοινωνιακούς λόγους.Ούτε κατανοεί τους λόγους του δεκαεννιάχρονου, ούτε θέλει να τους κατανοήσει.Είναι έξω από την λογική του.Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να αντλήσει από αυτό το γεγονός περισσότερους ψήφους στο μέλλον.
Η ανατροπή της κομματοκρατίας είναι ύψιστης σημασίας γιά την επιβίωση της χώρας.Είναι προυπόθεση γιά την επιβίωση της. http://neoskosmos.com/news/en/Doing-national-service-for-Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails