22/11/15

Tα κωμικο-τραγικά του κομματοσκυλισμού δεν έχουν τέλος


Μία από τις τρείς οργανώσεις της κομματοκρατίας στην χώρα μας, υποτίθεται ότι θα εξέλεγε αρχηγό σήμερα.Είχε δύο μήνες γιά να προετοιμάσει την εκλογή, και σήμερα, ανακοινώθηκε ότι η εκλογή αναβάλλεται λόγω του ότι η εταιρία στην οποία είχε ανατεθεί η υλοποίηση του λογισμικού, απέτυχε.Η απόφαση ελήφθη σήμερα, και όχι ας πούμε χθές η πρίν τρείς ημέρες.Αυτή η ιστορία λέει πολλά
-ανέθεσαν το έργο σε μιά εταιρία η οποία δεν είχε την εμπειρία ίσως γιά τέτοιο έργο.
-δεν έκαναν ένα τέστ χθές η προχθές γιά να εξακριβώσουν την κατάσταση και ενδεχομένως να αποφύγουν το ρεζιλίκι, ματαιώνοντας εκ των προτέρων την εκλογή.
Ετσι, αυτή η οργάνωση της κομματοκρατίας αποδεικνύεται ότι δεν έχει στελέχη τα οποία να έχουν δουλέψει στην ζωή τους, ώστε να έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις να κάνουν ένα διαγωνισμό και να ελέγξουν την υλοποίηση ενός έργου πληροφορικής.
Κατά τ΄'αλλα, θέλει και πάλι την εξουσία, ώστε να διοικήσει την χώρα.Μα πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό;Kαι με ποιούς;
Οι οπαδοί της Ν.Δ. όπως άλλωστε και οι οπαδοί των λοιπών οργανώσεων της κομματοκρατίας (Σύριζα και Πασόκ),πρέπει από το σημερινό ρεζιλίκι της Ν.Δ. να αντλήσουν επιτέλους κάποια μαθήματα.
Οι οργανώσεις αυτές, μόνο πολιτικές δεν είναι.Εστω σήμερα μετά από τόσα χρόνια κρίσης, δεν έχουν να προτείνουν κανένα συγκεκριμμένο σχέδιο γιά το πώς θα βγεί η χώρα από την κρίση, και πώς θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας.Δεν έχουν προτείνει κανένα σχέδιο γιά το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας που παίρνει διαστάσεις εθνικής καταστροφής.
Οι οργανώσεις αυτές που δεν είναι πολιτικές, δεν έχουν έστω στελέχη ικανά να διαχειριστούν την καθημερινότητα.
Οι οργανώσεις αυτές που οδήγησαν την χώρα στην οικονομική καταστροφή,είναι οι ίδιες χρεοκοπημένες.Δεν αναθέτεις την διαχείριση του κράτους σου σε χρεοκοπημένο διαχειριστή.Απλά τον αλλάζεις.
Αν οι ψηφοφόροι των οργανώσεων της κομματοκρατίας, με αφορμή τα σημερινά ρεζιλίκια της Ν.Δ. κατανοήσουν ότι αυτές οι οργανώσεις δεν αξίζουν την ψήφο τους και ότι πρέπει πρέπει να αναζητήσουν η να δημιουργήσουν πραγματικά πολιτικά κόμματα στα οποία να αναθέσουν την διακυβέρνηση της χώρας,τότε άξιζε τον κόπο το σημερινό ρεζιλίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails