8/6/12

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ VS ΚΑΝΕΛΛΗ VS ΔΟΥΡΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ 7/6/2012

Το βίντεο που ακολουθεί εκφράζει απόλυτα την σημερινή παρακμιακή Ελλάδα που με τόσο κόπο και επιμονή έχτισαν η πλειοψηφία των  πολιτών αυτής της χώρας και ο κομματοσκυλικός κόσμος επί 35 ολόκληρα χρόνια.
Το βίντεο που ακολουθεί, μέσω των κομματόσκυλων της δεξιο-αριστεράς που συμμετέχουν στον υποτιθέμενο διάλογο, και των δημοσιογράφων και καναλιών που υπηρέτησαν και υπηρετούν το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, δείχνουν το  πολιτικό επίπεδο της χώρας.Ακροαριστεροί και ακροδεξιοί προβοκάτορες αισχρού μορφωτικού επιπέδου εκπροσωπούν σήμερα τους έλληνες πολίτες.

Προσωπικά δεν μου έκανε  ιδιαίτερη εντύπωση η βία και τα χαστούκια που έφαγε η Κανέλλη γιά δύο λόγους
1/ η Κανέλλη είναι τόσο προκλητική και δείχνει τέτοια ασέβεια στους συνομιλητές της διαχρονικά που ηταν θέμα χρόνου να βρεθεί κάποιος θερμόαιμος να την μαυρίσει στο ξύλο.
2/το βίντεο μου δινει την αίσθηση ότι όλο το σκηνικό ήταν στημένο από τον δημοσιογράφο και τις δύο εκπροσώπους του αριστερού κομματοσκυλισμού.Μελετήσανε τον νεαρό της Χρυσής Αυγής, καταλάβανε ότι ήταν άνθρωπος χαμηλής μόρφωσης ο οποίος θα αντιδρούσε με τον τρόπο που αντέδρασε αν τον οδηγούσαν στα άκρα της προβοκάτσιας, και έστησαν την προβοκάτσια.Με τον τρόπο αυτό, ο δημσιογράφος κέρδισε σε τηλεθέαση και οι δύο βουλευτίνες  έγιναν οι ηρωίδες της ημέρας.

Κανέναν βέβαια δεν απασχόλησε τί συνέπεια θα είχε η παράσταση των τετράποδων που ακολουθεί, γιά την χώρα.Η συνέπεια κατά την γνώμη μου, πέρα από τον διεθνή εξευτελισμό της χώρας γιά μιά ακόμα φορά, είναι ότι θα αυξηθεί δυστυχώς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

 Η χώρα παραδόθηκε  στα άκρα, και θα οδηγηθεί αναπόφευκτα πρός μιά καταστροφή.Οσο πιό γρήγορα έρθει αυτή η καταστροφή, τόσο καλύτερα θα είναι γιά την χώρα διότι ενδεχομένως να μπορέσει ν΄ανακάμψει.Οσο πιό αργά έρθει η κατατροφή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι, και ενδεχομένως η χώρα να μήν μπορέσει ν΄ανακάμψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails