26/4/13

ΠΑΣΟΚ: «Μαύρη τρύπα» 114,5 εκατ. ευρώ σε έξι χρόνια!


Κάνει εντύπωση το να παρουσιάζεται ως είδηση η κομματοσκυλική κακο-διαχείριση του δημοσίου χρήματος από τα κόμματα της κομματοκρατίας.
Δηλαδή η κομματοσκυλική διαχείριση του κρατικού προυπολογισμού επί 35 χρόνια που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία δεν ήταν αρκετή γιά να πειστούν οι έλληνες πολίτες και οι δημοσιογράφοι ότι οι πολιτικοί υπεύθυνοι της χώρας ήταν ανίκανοι να διαχειριστούν τα οικονομικά του κράτους;Aν εκ των πραγμάτων οι υπεύθυνοι της κομματοκρατίας αποδείχθηκαν ανίκανοι να διαχειριστούν τα οικονομικά μιάς χώρας,χρειαζόταν έλεγχος στα οικονομικά των κομματοσκυλικών κομμάτων γιά να διαπιστωθεί αν οι ίδιοι άνθρωποι μπορούσαν κατ΄εξαίρεση να διαχειριστούν καλά το δημόσιο χρήμα που διδόταν στα κόμματα τους;
Αυτά είναι παράλογα πράγματα.Αν η χώρα είχε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, θα έπρεπε να ελέγχετο το δημόσιο χρήμα που δίδεται στα κομματοσκυλικά κόμματα.Τυχόν διαπίστωση κακοδιαχείρισης, θα έπρεπε να οδηγήσει το πολίτευμα ν΄απαγορεύσει στο συγκεκριμμένο κομματοσκυλικό κόμμα ν΄αναλάβει την διαχείριση του κρατικού προυπολογισμού, ακόμα κι΄αν αυτό κέρδιζε τις εκλογές.
Πάλι καλά που δεν ακούστηκε ακόμα ότι γιά την κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος από τα κομματοσκυλικά κόμματα, ευθύνεται η Μέρκελ.
Ο έλεγχος στο συγκεκριμμένο χρεοκοπημένο κόμμα μάλλον άλλο σκοπό έχει.
Προσωπικά, από αυτή την ιστορία, ελπίζω να προκύψει ο τερματισμός της χρηματοδότησης της κομματοκρατίας με δημόσιο χρήμα.Αυτό όμως, είναι μάλλον απίθανο όσο η χώρα συνεχίζει να διοικείται από τα κομματοσκυλικά κόμματα. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113033425

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails