14/6/11

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Π. ΚΟΝΔΥΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - 14/6/2011

Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των άρθρων των τελευταίων ημερών στον ελληνικό τύπο, που αφορούν τις αναλύσεις του Π. Κονδύλη που έγιναν το 1991-1992,αναφορικά με την αναπόφευκτη κατάρρευση της χώρας και την εκποίηση που θα ακολουθούσε αμέσως μετά την κατάρρευση.
Εχω παρουσιάσει σ΄αυτό το ιστολόγιο κάποια απ΄αυτά τα άρθρα.Ακολουθεί άλλο ένα, που έπεσε στην αντίληψη μου σήμερα.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=67683&colid=37&catid=27&dt=2011-06-12&search=%EA%EF%ED%E4%FD%EB%E7%F2+%F0%E1%ED%E1%E3%E9%FE%F4%E7%F2

Βέβαια, τα άρθρα αυτά δεν βοηθούν σε τίποτα την χώρα πλέον.Διότι η Ελλάδα έχει ήδη καταρρεύσει.Το κακό που ήθελε ο Π. Κονδύλης ν΄αποφευχθεί, προειδοποιώντας 20 χρόνια πρίν ένα ολόκληρο έθνος, συντελέστηκε.

Τα κείμενα του Π. Κονδύλη δεν μπορούν πλέον ν΄αποτρέψουν την εκποίηση της χώρας όπως ήταν ο αρχικός του στόχος,αφού πλέον αυτή άρχισε.Μπορούν μόνο, όσο ευρύτερα γνωστά γίνουν,να επιτρέψουν στους Ελληνες να κατανοήσουν το συντομότερο δυνατον παράλληλα με την βιωματική εμπειρία της καταστροφής που άρχισε,τους λόγους που οδήγησαν την χώρα στην δεύτερη γεωπολιτική της συρρίκνωση μέσα σ΄έναν αιώνα (μετά την μικρασιατική καταστροφή).

Ο ίδιος ο Π.Κονδύλης, αν βίωνε σήμερα την ελληνική κατάρρευση την οποία περιέγραψε με ακρίβεια χιλιοστού πρίν από 20 χρόνια, δεν θα ένοιωθε δικαιωμένος, αλλά απαρηγόρητος γιά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πείσει έγκαιρα τους Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails