5/7/11

"Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ -4/7/2011

Ο Γιούνκερ είπε χθές τα πράγματα με το όνομα τους.Η Ελληνική κυριαρχία θα συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό.Και έχει δίκιο.
Οι ενέργειες της κομματοκρατίας επί 35 χρόνια, θα μπορέσουν πλέον να κριθούν και νομικά ως εγκληματικές με την έννοια ότι η κομματοκρατία γνώριζε ότι αναπόφευκτα θα οδηγούσε την χώρα σε συρρίκνωση της κυριαρχίας της, και παρά τον κίνδυνο, συνέχισε.

Οσοι πιστεύουν ότι οι ενέργειες αυτές έχουν παραγραφεί η οτι δεν υπάρχει νομική βάση γιά να κατηγορηθεί η κομματοκρατία γιά εσχάτη προδοσία, κάνουν λάθος.

Μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, κάποιοι, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν.
Η κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα, ισοδυναμεί με μιά νέα μικρασιατική καταστροφή.Οι Ελληνες πολίτες θα το κατανοήσουν αυτό απόλυτα από το φθινόπωρο.

Γιά εμένα, η τιμωρία είναι αναπόφευκτη.Διότι δεν έχουμε να κάνουμε με μετριότητες που έκαναν λάθη.Αν επρόκειτο γι΄αυτό, θα είχαμε ακούσει μιά συγνώμη.Θα είχαμε δεί έναν, να οδηγείται στην φυλακή. Αυτό δεν συνέβη.Τα δύο μεγάλα κόμματα έκαναν τα πάντα, γιά να οδηγηθεί η χώρα στην καταστροφή.

Αναμένοντας την τιμωρία που γιά μένα τουλάχιστον είναι αναπόφευκτη, οι πολίτες που είναι πραγματικά θύματα των ενεργειών της κομματοκρατίας, δεν πρέπει να παρασύρονται και να συμμετέχουν στο κυνήγι μαγισών που εξαπολύεται αυτή την στιγμή εναντίον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.Αυτοί που βιαιοπραγούν αυτή την στιγμή εναντίον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,είναι πελάτες της κομματοκρατίας που συμμετείχαν ενεργά και σε στενή συνεργασία με την κομματοκρατία στην σημερινή κατάντια της χώρας.Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορεί να είναι απλοί πολίτες θύματα της κομματοκρατίας.Οι απλοί πολίτες θύματα της κομματοκρατίας ξέρουν ότι δικαιοσύνη δεν μπορεί ν΄αποδοθεί με ενέργειες του όχλου.Ξέρουν επίσης, ότι ο απλός βουλευτής των Τρικάλων η της Ευβοιας, είναι μέν κομματόσκυλο, αλλά δεν είναι ο άνθρωπος που θα οδηγηθεί στο δικαστήριο γιά εθνική προδοσία.Οι εγκληματίες βρίσκονται σε υψηλότερα κλιμάκια.

Τέλος, οι πολίτες θύματα της κομματοκρατίας πρέπει να γνωρίζουν, ότι αυτοί που εγκλημάτισαν εναντίον της χώρας, δεν μπορούν να έχουν άποψη γιά την έξοδο της χώρας από την κρίση.Κατά συνέπεια, θέσεις και απόψεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ γιά την έξοδο από την κρίση, δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν διότι είναι από την φύση τους αναξιόπιστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails