27/12/10

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΚΑΙ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΓΕΘΩΝ - 27/12/2010

Σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα, το εκτιμώμενο πόσό των γερμανικών αποζημιώσεων, είναι 162 δις ευρώ.Δεν ξέρω πώς υπολογίστηκε, αλλά το θεωρώ υπερβολικά υπερεκτιμημένο.
Ας θεωρήσουμε όμως ότι το ποσό αυτό είναι ορθό, μαζί με τους τόκους 65 ετών.Αυτό θα σήμαινε ότι ο κατακτητής λεηλάτησε την χώρα κατά 30 δίς ευρώ περίπου σε 5 χρόνια.Τα υπόλοιπα είναι τόκοι.Δηλαδη, η γερμανική λεηλασία της χώρας ήταν περίπου 6 δις ευρώ τον χρόνο, επί 5 χρόνια.
Αν λάβουμε υπόψη το σημερινό δημόσιο χρέος που δημιουργήθηκε τα τελευταία 35 χρόνια, και το οποίο είναι γύρω στα 300 δίς ευρώ σήμερα, η ετήσια λεηλασία του ελληνικού δημοσίου από το πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης, ήταν 8,5 δίς ευρώ επί 35 χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία 35 χρόνια, φέρθηκαν έναντι του λαού μας ακόμα χειρότερα και από τον γερμανό κατακτητή.Λεηλάτησαν 2,5 δίς ετησίως περισσότερα από τον κατακτητή, και μάλιστα επί 35 χρόνια.

Το στοιχείο αυτό,έστω κι΄αν είναι πρόχειρα υπολογισμένο, δείχνει ότι οι κατακτητές σεβάστηκαν περισσότερο την χώρα απ΄ότι το πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης των τελευταίων 35 ετών.
Κι΄όμως, οι περισσότεροι έλληνες σήμερα εστιάζουν την προσοχή τους στις γερμανικές αποζημιώσεις, παρά στα στελέχη των πολιτικών κομμάτων που ξεπέρασαν τους γερμανούς ως πρός τον βαθμό λεηλασίας της χώρας.

Ο παραλογισμός συνεχίζεται, και απ΄ότι φαίνεται, έχει μέλλον σ΄αυτή την χώρα.



http://www.antinews.gr/?p=74189

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails