25/10/11

H NEA ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ" - 25/10/2011


Οπως φαίνεται από το παρακάτω κείμενο, κάτι σημαντικό κατά την γνώμη μου, προέκυψε σήμερα γιά την χώρα.Κάποιοι σοβαροί "μπροστάρηδες" αποφάσισαν να συνεργαστούν, γιά να δείξουν σε όλους τους Ελληνες το μοναδικό πρόβλημα της χώρας, δηλαδή την κομματοκρατία.Αποφάσισαν να συσπειρωθούν, δημιουργώντας μιά κίνηση πολιτών, χωρίς ηγέτη, ώστε να επιτρέψουν και σε άλλες κινήσεις πολιτών που δεν διαθέτουν "μπροστάρηδες" να οργανωθούν, και να ενώσουν τις φωνές τους με τις δικές τους, γιά το καλό της χώρας.Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια, που κάτι σοβαρό δημιουργείται γιά την αλλαγή του πολιτικού συστήματος.
Η κίνηση αυτή, το πιό πιθανό είναι ν΄αποτύχει.Ακόμα όμως και σ΄αυτή την περίπτωση, θα είναι σημαντικό το γεγονός ότι κάποιοι τόλμησαν.Κάποιοι άλλοι μετά από αυτούς, μπορεί να τα καταφέρουν.
Υπάρχουν όμως και λίγες πιθανότητες, η κίνηση αυτή, να πετύχει.Για να γίνει αυτό, πρέπει να συσπειρώσει γρήγορα πολλούς επώνυμους και πολλούς ανώνυμους.Ο χρόνος θα δείξει.

Χαίρομαι πάντως σε κάθε περίπτωση, που κάποιοι επώνυμοι, με ανιδιοτέλεια, τολμούν να κινηθούν, γιά ν΄ανατραπεί το πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=426872

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails