23/12/12

Επί 22 χρόνια "θαμώνας" σε φοιτητική εστία - πρέπει ν΄απολογηθεί η μέρκελ


διαβάζοντας αυτό το δημοσίευμα , μετά από τα χιλιάδες άλλα τα τελευταία τρία χρόνια, που αφορούσαν την διαχείριση της δημόσιας περιουσίας από το κομματοσκυλικό σύστημα διακυβέρνησης, δεν είναι ν΄απορεί κανείς γιά την σημερινή κατάντια της χώρας.
οι αντι-μνημονιακοί θα προβάλλουν ότι φταίει η μέρκελ.
προσωπικά, πιστεύω ότι πρέπει πλέον να αναζητηθούν προσωπικές ευθύνες μπροστά στα αστικά και τα ποινικά δικαστήρια.
πρέπει αυτοί που κυβέρνησαν να λογοδοτήσουν.αν εκτέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντα τους,με αποτέλεσμα αυτή την τεράστια κοινωνική αδικία γιά τους φοιτητές που απορρίφθηκαν από τις φοιτητικές εστίες επί 22 χρόνια, αλλά και γιά την οικονομική ζημιά του ελληνικού δημοσίου, να πληρώσουν.να δεσμευτεί η προσωπική περιουσία των υπουργών παιδείας των τελευταίων 22 ετών, και να δικαστούν γιά τυχόν ποινικές ευθύνες.αν πάλι θεωρηθεί ότι απλά ήταν ανεπαρκείς να διοικήσουν, να τους απαγορευτεί η συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου ισόβια.
πρέπει επίσης να τιμωρηθούν τα στελέχη της δημόσιας διοίκησης που ενδεχομένως άσκησαν πλημμελώς τα καθήκοντα τους.να τους επιβληθεί ένα πρόστιμο γιά την ζημιά που υπέστησαν έλληνες πολίτες και δημόσιο, εν ανάγκη με παρακράτηση μέρους της σύνταξης τους.
και φυσικά πρέπει να τιμωρηθούν οι αιώνιοι φοιτητές, που μόνο φοιτητές δεν είναι αλλά απατεώνες.πρέπει να τους ασκηθεί ποινική δίωξη, και να πληρώσουν πολλαπλά το παράνομο όφελος που αποκόμισαν.
ο ελληνικός πληθυσμός δεν μπορεί πλέον να πληρώσει άλλες κλεψιές.πρέπει από εδώ και πέρα, να πληρώσουν και οι υπεύθυνοι γιά την λεηλασία της χώρας, είτε αυτοί είναι πολιτικοί, είτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι, είτε είναι πολίτες.
σε οποιονδήποτε κρίνεται ένοχος γιά απάτη εις βάρος του δημοσίου, πρέπει να επιβληθεί κατάσχεση της προσωπικής του περιουσίας η 'εκτακτη εισφορά γιά το υπόλοιπο της ζωής του.
δεν μπορεί να βγεί η χώρα από την κρίση χωρίς την τιμωρία των ενόχων.διότι ακόμα κι΄αν οι απλοί έλληνες πολίτες πληρώσουν όλες τις απάτες των τελευταίων 35 ετών, και βγούμε από την κρίση, η ατιμωρησία των απατεώνων, θα μας οδηγήσει από την επόμενη μέρα σε νέα κρίση.
όποιοι αναζητούν το βάθος του βαρελιού γιά την ελληνική κρίση, θα πρέπει να είναι βέβαιοι, ότι αν δεν τελειώσει το καθεστώς της ανομίας, αν δεν πάμε πρός αλλαγή των θεσμών ώστε να γίνει η χώρα δημοκρατική και να λειτουργεί με βάση τους νόμους,δεν πρόκειται να δούμε πραγματικά το βάθος του βαρελιού, όσα μέτρα κι΄αν ληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails