26/2/13

J'ai honte ! Ντρέπομαι!


http://helpthegreekpeople.blogspot.gr/2013/02/jai-honte.html Συγκινητική η προσπάθεια του Jose Manuel Lamarque να στηρίξει τους Ελληνες πολίτες από την αρχή της Ελληνικής κρίσης.Ντρέπεται, λέει.Που να ήξερε ότι στην Ελλάδα δεν ντρέπεται κανείς από τους υπεύθυνους γιά την οικονομική καταστροφή της χώρας και την εκχώρηση της ελληνικής κυριαρχίας που συνιστά ο διεθνής οικονομικός έλεγχος της χώρας. Δεν βρέθηκε τρία χρόνια τώρα ένας υπεύθυνος.Δεν βρέθηκε τρία χρόνια τώρα, ένας από τους υπεύθυνους να ζητήσουν έστω μία συγνώμη.Βρέθηκαν δύο ιταλοί δήμαρχοι που χάρισαν τον μισθό τους στην χώρα μας.Δεν βρέθηκε όμως ένας έλληνας δήμαρχος να χαρίσει τον μισθό του στην χώρα του.
Γι΄αυτό κυριε Lamarque μήν ντρέπεστε τόσο.Υπάρχουν πολλοί άλλοι εδώ,που θα έπρεπε να ντρέπονται, και δεν ντρέπονται.Τα ελληνικά "πολιτικά" κόμματα δεν ντρέπονται, και δεν έχουν κάνει έστω μιά κριτική γιά τα λάθη τους.Υπάρχει ο λαός μας που ζούσε εις βάρος των παιδιών του επί δεκαετίες και ακόμα και σήμερα δεν έχει καταλήξει ως πρός τις ευθύνες του.
Ενας οποιοσδήποτε λαός που παρακμάζει περνά από τα στάδια που περνά σήμερα η Ελλάδα.Θα περάσει και από άλλα στάδια αναπόφευκτα όπως αυτό της αυτοκριτικής και της παραπομπής των κομματοκρατών στην στρατιωτική δικαοσύνη γιά εθνική προδοσία.
Μην ντρέπεστε άλλο.Συνεχίστε να στηρίζετε τον λαό μας στα δεινά που έπονται όπως το κάνατε μέχρι τώρα,διότι ο λαός δεν φταίει ακόμα κι΄αν παρασύρθηκε, και σε κάθε περίπτωση,( ακόμα κι΄αν φταίει), θα πληρώσει
Επιπλέον,μήν λυπάστε τον λαό μας.Ο λαός μας θα τα καταφέρει, μόλις απαλλαγεί από τα δεσμά της κομματοκρατίας, διότι είναι ένας λαός του χρόνου.Εχει βιώσει πολύ χειρότερες καταστάσεις.Θα τα καταφέρει και τώρα.
Αν θέλετε να μας βοηθήσετε, και δεδομένης της ανικανότητας της κομματοκρατίας να κατανοήσει την σημασία της επικοινωνιακής πολιτικής,ενημερώστε τον πλανήτη ότι "οι έλληνες" είναι μιά γενίκευση που δεν λέει τίποτα.Αυτοί οι κακοί έλληνες που προβάλλονται διεθνώς, είναι ένας λαικισμός που δεν αρμόζει σε πολιτισμένους λαούς.Διότι οι έλληνες είναι ένας λαός 20 εκατομμυρίων παγκοσμίως.Φταίνε και τα 8 εκατομμύρια έλληνες που ζούν εκτός Ελλάδας γιά ότι συνέβη στην Ελλάδα;Φταίνε τα 11 εκατομμύρια ελλήνων που ζούν στην ελλάδα, με τον ίδιο τρόπο, γιά την κατάντια της Ελλάδας;Φυσικά και δεν φταίνε όλοι με τον ίδιο τρόπο και δεν έχουν την ίδια ευθύνη.Κι΄όμως, μας τσουβαλιάσανε όλους με τον όρο "οι έλληνες".
Θα έρθει η στιγμή που οι έλληνες θ΄αποκτήσουν πολιτική διακυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.Μέχρι τότε,υπερασπίστε την τιμή του λαού μας, όπως θα κάνατε, είμαι σίγουρος, γιά οποιονδήποτε λαό που προσβάλλεται από το σύνολο της οικουμένης.Ιδίως, διότι ο λαός μας προσέφερε στον παγκόσμιο πολιτισμό, και έχει ως νόημα ύπαρξης, την προσφορά του στον παγκόσμιο πολιτισμό. σας ευχαριστώ πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails