6/3/10

OI ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 5/3/2010

Οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας μας χειρίστηκαν με εγκληματικό τρόπο τα οικονομικά της χώρας μας γιά τρείς δεκαετίες.Κατέστρεψαν το όποιο μέλλον της χώρας.Εστησαν μιά απίστευτη παγίδα στη νέα γενιά.
Με δυό λόγια, είναι εγκληματίες, και έχω εκφράσει πολλές φορές την απόψη μου σύμφωνα με την οποία πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες εναρτίον τους γιά εθνική προδοσία και να οδηγηθούν στα ποινικά δικαστήρια η σε στρατοδικεία.
Η χώρα οδηγήθηκε εξ αιτίας τους σε σκληρά μέτρα λιτότητας τα οποία θα συμπληρώνονται συνεχώς με νέα μέτρα λιτότητας γιά πολλά χρόνια.
Από την στιγμή που η χώρα έλαβε μέτρα πρός την σωστή κατεύθυνση, ώστε να πληρώσει ο λαός την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της πολιτικής του ηγεσίας, θα περίμενε κανείς ότι οι γερμανοί θα χαιρετούσαν αυτά τα μέτρα.
Αντί γι΄αυτό, οι γερμανοί συνεχίζουν να συμπεριφέρονται αλαζονικά και προσβλητικά πρός την χώρα μας.Είναι προφανές αυτό, στο άρθρο που ακολουθεί.

Μπροστά σ΄αυτή την κατάσταση, η ελληνική κυβέρνηση θα΄πρεπε άμεσα να ψηφίσει ένα νόμο με τον οποίο θα απαγορευόταν στην οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση να δεχθεί οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση από την Γερμανία με οποιαδήποτε μορφή.Με τον  ιδιο νόμο, θα΄πρεπε να απαγορευτεί για 10 χρόνια στην Ζημενς να συμμετέχει σε οποιοδήποτε διαγωνισμό του ελληνικού δημοσίου.Τέλος, θα΄πρεπε με τον ίδιο νόμο, ν΄απαγορευτεί στην ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει οποιαδήποτε διακρατική συμφωνία με την Γερμανία αν πρώτα δεν διευθετηθεί διακρατικά το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων πρός της Ελλάδα.

Είναι προτιμότερο να καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα και να κηρύξει στάση πληρωμών, παρά να δεχθούμε οικονομική βοήθεια από την Γερμανία.Και θα δούμε τότε ποιός θα είναι ο μεγάλος χαμένος από οικονομικής άποψης.

Στο σημείο που φθάσαμε, πρέπει πλέον να παίξουμε το χαρτί της απελπισίας."Μετά τα μέτρα που πήραμε, μπορεί να καταρρεύσουμε αφού το επιδιώκετε  τόσο πολύ"."Από σας πάντως δεν δεχόμαστε βοήθεια".Τα ελληνικά νησιά, μπορούμε να τα παραδώσουμε στους Ρώσους δωρεάν.Σ΄εσάς, δεν θα τα δώσουμε ούτε έναντι τιμήματος.Ειναι ηθικό το θέμα". "Από τον  αποδεδειγμένα από την ιστορία, ρατσιστή λαό, δεν θα μπορούσαμε να αναμένουμε μή ρατσιστική συμπεριφορα με την πρώτη ευκαιρία, εναντίον της χώρας μας.""Η Ελλάδα είναι θύμα των εγκληματιών που την κυβέρνησαν γιά 30 χρόνια και πρέπει να πληρώσει το τίμημα των εγκληματιών αυτών.Πόρνη πάντως στην διάθεση των Γερμανών δεν είναι"
Με τους τίτλους αυτούς και πολλούς άλλους, η Ελλάδα πρέπει ν΄απαντήσει στους Γερμανούς.Γιά να κλείσει επιτέλους αυτό το θέμα.Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=318636&ct=32&dt=05/03/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails