9/1/10

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ - 9/1/2010

Πρίν από λίγο πληροφορήθηκα γιά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Βουλή, και γιά την εκκένωση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία λόγω απειλής βομβιστικής επίθεσης.

Τις συνέπειες αυτών των τρομοκρατικών ενεργειών θα τις πληρώσει στο άμεσο μέλλον πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός όπως άλλωστε πλήρωσε πολύ ακριβά γιά την τρομοκρατία στη χώρα από το 1975 εως σήμερα.Αυτοί οι οποίοι προβαίνουν σ΄αυτές τις ενέργειες δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, όμως ξέρουμε πλέον τους μηχανισμούς μέσω των οποίων δημιουργούνται.Οι μηχανισμοί αυτοί είναι περίπου κοινοί σ΄όλες τις χώρες όπου υπάρχουν τρομοκρατικές οργανώσεις.Η ελληνική ιδιαιτερότητα- συμβολή σ΄αυτούς τους μηχανισμούς είναι το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στη χώρα εδώ και δεκαετίες, γιά όλους τους πολίτες άρα και γιά τους τρομοκράτες.

Δεν θέλω εδώ να αναφερθώ στο θέμα της ελληνικής τρομοκρατίας.Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μελετήσει το θέμα πολύ καλύτερα από εμένα.

Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι η παράλληλη πορεία του πολιτικού συστήματος και της ελληνικής τρομοκρατίας στα πλαίσια της εθνικής πορείας πρός την παρακμή που βιώνουμε εδώ και δεκαετίες.
Το πολιτικό σύστημα που διοικεί την χώρα εδώ και 30 χρόνια, δείχνει όσο περνάνε τα χρόνια, ότι δεν ενδιαφερεται να κυβερνήσει τον τόπο.Να επενεκλεγεί θέλει γιά τα επόμενα 4 χρόνια, ασχέτως κόστους γιά τους έλληνες πολίτες, και ιδίως γιά τους μή προνομιούχους που καλούνται πάντα να πληρώσουν τους λογαριασμούς των πολιτικών ηγεσιών.
Στα πλαίσια αυτά, δεν έχει λόγο να καταπολεμήσει την τρομοκρατία.Αυτό εξηγεί γιά ποιούς λόγους φθάσαμε πλέον στο σημείο, τρομοκρατικές οργανώσεις της πλάκας, να επιτίθενται με εύκολο τρόπο στο ελληνικό κοινοβούλιο.Η χώρα , στα πλαίσια της παρακμιακής της πορείας έχει πλέον διαλυθεί πλήρως από τις πολιτικές ηγεσίες της εδώ και 30 χρόνια.Γιά μιά χούφτα ψήφους, οι πολιτικές ηγεσίες είναι ικανές και το έχουν αποδείξει στην πράξη, να διαλύσουν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, την εκπαίδευση της οποίας πλήρωσε ακριβά ο ελληνικός λαός γιά χρόνια.
Δεν πρέπει κατά συνέπεια να περιμένουμε τίποτα από τις πολιτικές ηγεσίες γιά την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.Οπότε υποθέτω ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε γιά επιθέσεις στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Προεδρικό Μέγαρο.Αυτά μόνο έμειναν πρός το παρόν γιά να εξευτελιστεί πλήρως η εικόνα της Ελλάδας διεθνώς.Η παρακμιακή πορεία της χώρας έχει κατά συνέπεια μέλλον.

Από την πλευρά των τρομοκρατών τώρα, η κατάσταση δεν είναι πολύ διαφορετική.Στα πλαίσια της παρακμιακής πορείας της χώρας, οι τρομοκράτες δεν είναι δυνατόν να αποτελέσουν εξαίρεση.
Με γκαζάκια και βόμβες της πλάκας, κάνουν το κακό που πρέπει στην χώρα που θα πληρώσει ο μή προνομιούχος έλληνας, αλλά από την στιγμή που δεν θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους γιά τα πιστεύω τους, είναι τρομοκράτες του καναπέ.Είναι και αυτοί, παρακμιακοί.

Οι παρακμιακοί πολιτικοί και οι παρακμιακοί τρομοκράτες εντάσσονται ομαλά στην παρακμιακή πορεία της χώρας, όπως αυτή σχεδιάστηκε και υλοποιείται.

Να φτάσουμε στον πάτο το συντομότερο δυνατόν.Αυτό νομίζω ότι είναι το ζητούμενο.Μόνο τότε μπορεί να σχεδιαστεί ένα μέλλον γιά τις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails