21/9/10

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ - ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - 21/9/2010

Πρωτοκλασσάτα στελέχη του πελατειακού πολιτικού συστήματος που συμμετείχαν χέρι-χέρι με την πλειοψηφία του λαού στην διαδικασία εκποίησης της χώρας, αρχίζουν πλέον να  το ομολογούν.
Είναι σημαντικό το γεγονός, υπό την έννοια ότι ακούγεται περισσότερο η αλήθεια που είχε καταγράψει ξεκάθαρα ο Π. Κονδύλης πρίν από 20 χρόνια.
Το να ακούγεται με τέτοια ένταση η αλήθεια, έχει την σημασία της, διότι θα προβληματίσει τους Ελληνες, και αυτό είναι σήμερα το ζητούμενο.Διότι, όσο πιό γρήγορα κατανοήσουν οι Ελληνες την αιτία των σημερινών προβλημάτων της χώρας, τόσο πιό γρήγορα θα βρεί η χώρα την λύση στα σημερινά προβλήματα της.Διαφορετικά, θα συνεχίσουν ν΄αλωνίζουν οι λαικιστές, και θα χαθούν κι΄άλλα πολύτιμα χρόνια γιά την χώρα.

    Ενά πολύ σημαντικό στοιχείο από αυτές τις ομολογίες, είναι ότι άν και όταν έρθει η ώρα της απονομής πραγματικής δικαιοσύνης, οι ομολογίες αυτές θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν.

Τέλος, βλέποντας το θέμα από άλλη οπτική γωνία, πρέπει να πούμε, ότι τουλάχιστον κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην διαδικασία εκποίησης της χώρας, έχουν το θάρρος να το πούν.Οι περισσότεροι, δεν το λένε ακόμα.Οταν έρθει η στιγμή της απονομής δικαιοσύνης, νομίζω ότι πρέπει να διαχωρίσουμε τους μέν από τους δέ.Η ποινή δεν μπορεί να είναι η ίδια.

Το έγκλημα που διαπράχθηκε εναντίον της χώρας και κυρίως εις βάρος των νέων, είναι πολύ μεγάλο, και διαρκές.Κράτησε 35 χρόνια.Και οδήγησε την χώρα στην απώλεια της εθνικής της ανεξαρτησίας προς το παρόν, και θα ακολουθήσει αναπόφευκτα η υλική εκποίηση της χώρας.
Δεν γίνεται, δεν μπορεί, να μήν υπάρξει τιμωρία.Εχουμε να κάνουμε με εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον των νέων.Εχουμε να κάνουμε επίσης με εθνική προδοσία.Εχουμε νά κάνουμε κατά συνέπεια με πολύ σοβαρά εγκλήματα.

Πολύ συχνά, έγραψα  σ΄αυτό το ιστολόγιο, ότι πρέπει να στηθούν στρατοδικεία.Βέβαια, θα μπορούσαν να είναι και ειδικά δικαστήρια.
Σκέφτηκα πολλές φορές, ότι οι συμμετέχοντες στο συνεχές έγκλημα είναι τόσοι πολλοί, που οι υποδομές της χώρας δεν επαρκούν γιά να τους δικάσουν δίκαια, και να τους φυλακίσουν.

Πρέπει όμως να βρεθεί μιά λύση γιά να δικαστούν οι υπεύθυνοι.Δεν μπορεί ν΄αρχίσει μιά νέα σελίδα η χώρα, χωρίς απονομή δικαιοσύνης.

Αυτό που σκέπτομαι, είναι ότι πρέπει να επιστρατευτούν όλοι οι δικαστικοί που είναι σε σύνταξη, και να στηθούν ειδικά δικαστήρια γιά την απονομή δικαιοσύνης γιά την παρακμιακή περίοδο 1981-2009
-γιά κάθε θητεία δημάρχου
-γιά κάθε θητεία εκλεγμένου νομάρχη
-γιά κάθε θητεία διευθύνοντος σύμβουλου σε κρατική εταιρία
-γιά κάθε θητεία γγ υπουργείου
-γιά κάθε θητεία υπουργού
-γιά κάθε θητεία πρωθυπουργού.

Γιά την κάθε θητεία, θα αναζητείται από το ειδικό δικαστήριο, πώς ήταν η οικονομική κατάσταση  της μονάδας πρός εξέταση, στο ξεκίνημα της θητείας, και πώς ήταν στο τέλος της θητείας.Αν προκύπτει, οικονομική εξαθλίωση της μονάδας κατά την διάρκεια της θητείας, οι υπεύθυνοι διαχειριστές της μονάδας, θα κατηγορούνται γιά οικονομικό έγκλημα κατά της νεολαίας (με ποινή αντίστοιχή της παιδοφιλίας σήμερα στο νομικό μας σύστημα ) και γιά εθνική προδοσία(ισόβεια).

Με τον τρόπο αυτό, θα προκύψουν οι άμεσοι υπεύθυνοι γιά την οικονομική καταστροφή της χώρας.Μετά τον εντοπισμό των υπευθύνων, και την δίκαιη καταδίκη τους, θα προκύψει το θέμα του χώρου φυλάκισης τους.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι υπεύθυνοι ξεπερνούν τις 80 000.Χώρος γιά την φυλάκιση τους στην Ελλάδα δεν υπάρχει.Ουτε μπορεί, μιά κατεστραμμένη πλέον οικονομικά χώρα να δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές γιά την φυλάκιση τόσων πολλών εγκληματιών.Αναπόφευκτα, θα πρέπει να προκύψει μιά συνεργασία με άλλες χώρες, όπως την Ρωσία, ώστε οι άνθρωποι αυτοί, να τύχουν χώρων υποδοχής τους.

Αλλο θέμα που προκύπτει, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί, ώς φυλακισμένοι, θα έχουν ένα κόστος διατροφής και φύλαξης, που δεν μπορεί σήμερα να αντέξει ο ελληνικός κρατικός προυπολογισμός.Θα πρέπει κατά συνέπεια, να προβλεφθεί η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας τους, ώστε να καλυφθεί το κόστος της φυλάκισης τους.

Τέλος, προκύπτει το θέμα της πλειοψηφίας των πολιτών που συμμετείχαν στο έγκλημα..Αυτοί θα τιμωρηθούν με τα μέτρα που θα ληφθούν τα επόμενα χρόνια.

Αν γίνουν όλ΄αυτά, οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.Βέβαια, ούτως η άλλως με τα μέτρα που θα ληφθούν, θα τιμωρηθεί και η μειοψηφία των πολιτών, που δεν συμμετείχε στο πελατειακό σύστημα εξουσίας εκποίησης της χώρας.

Αν ληφθούν τα ανωτέρω μέτρα, θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, και παράλληλα θα υποστούν τις συνέπειες των οικονομικών μέτρων  και οι συνεπείς πολίτες.
Αν δεν ληφθούν τα ανωτέρω μέτρα, δεν θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, και παράλληλα θα τιμωρηθούν οι συνεπείς πολίτες.

Βλέπουμε ότι σε κάθε περίπτωση, θα τιμωρηθούν οι συνεπείς πολίτες, μαζί με τους συμμετέχοντες στο έγκλημα πολίτες.
Αν δεν ληφθούν τα ανωτέρω μέτρα, δεν θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί διαχειριστές.

Είναι κατά συνέπεια ξεκάθαρο ότι οι πολιτικοί διαχειριστές , πρέπει να τιμωρηθούν.

Ακολουθεί το άρθρο

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B8-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%AC%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails